Al een aantal jaar verkopen wij van Dijk Geluk Sieraden het Nederlandse sieradenlabel Kalli. Kalli staat voor pure, tijdloze sieraden die ook nog eens mooi, goed van kwaliteit en betaalbaar zijn. Het label bestaat voor 100% uit Stainless Steel sieraden. Alles blijft dus mooi, verkleurd niet, is stevig, anti-allergisch en 100% nikkelvrij. Daarnaast zijn de sieraden te verkrijgen in drie kleuren; goud, zilver & rosé.

De volgende producten van kalli zijn terug te vinden in ons assortiment: Ringen, Armbanden, Schakelarmbanden, Oorbellen.

Kalli Ringen

De ringen zijn van stainless steel, verkrijgbaar in vier verschillende maten (maat 16, maat 17, maat 18, maat 19) en drie verschillende kleuren (goud, zilver, rosé). Je kan de ringen heel leuk alleen dragen maar een combinatie van meerder ringen is heel populair onder onze klanten.

Kalli Armbanden

De armbanden van kalli zijn net zoals de ringen van stainless steel. Daarnaast zijn de armbanden verkrijgbaar in twee verschillende maten. Maat M, heeft een diameter van 58mm. Maat L, heeft een diameter van 63mm. De armbanden zijn verkrijgbaar in drie verschillende kleuren; goud, zilver & rosé.

Kalli Schakelarmbanden 

In onze webshop vind je heel veel verschillende stalen schakelarmbandjes die verkrijgbaar zijn in drie verschillende kleuren; goud, zilver & rosé. Ze zijn erg leuk met elkaar te combineren maar je kan ze ook heel leuk naast een horloge dragen of naast een Kalli Armband.

De armbandjes hebben allemaal een kettinkje eraan waardoor de armbandjes als verschillende maten kan worden gedragen. Geschikt voor jong & oud!

Kalli Oorbellen

Op de webshop staan verschillende soorten oorbellen van Kalli. De oorbellen dragen licht en omdat alles gemaakt is van stainless steel zijn ze anti-allergisch.

De creolen met parels kan je dragen op twee manieren want je kan de parels er af halen! Op die manier heb je ook een paar mooi creolen.

Ook staan er hele mooi oorbellen op met Swarovski stenen. Ze schitteren je tegemoet!

Tot slot staan er ook stalen ringetjes op die zijn inlegt met kleine glimmende steentjes. Ideaal als je niet te grote oorbellen in wilt/kan! Verkrijgbaar in twee verschillende maten. Eventueel ook leuk te dragen in je tweede oor gaatje 😉

Mocht je vragen hebben over de sieraden? Of wil je graag advies? Wij helpen je graag! Stuur een mail/berichtje en wij proberen zo snel mogelijk te reageren.