Nog even en de feestdagen staan weer voor de deur! Dit jaar zal het helaas allemaal even anders zijn vanwege het corona virus, hoe leuk zal het daarom zijn om elkaar cadeaus te geven?

Wij vinden het een heerlijk tijd maar daarmee begint nu ook al de jacht op de leukste en de meest betaalbare cadeautjes. Om je daarbij te helpen, hebben wij een mooie top 10 opgesteld met cadeaus die leuk zijn om te geven of natuurlijk om te krijgen ; )

Liefs, Dijk Geluk Sieraden


#1 – BIBA Oorbellen Kegels

Deze kegeltjes met kralen zijn echte toppers voor de feestdagen. Chique, klassiek en elegant. In meerdere kleuren verkrijgbaar zodat bij elke outfit wel een geschikt paar oorbellen te vinden is.

#2 – Stalen Armband

Een mooie klassieke armband die overal wel bij te combineren valt en daarom uiterst geschikt is als cadeau. De armband is verkrijgbaar in drie kleuren en twee maten.

#3 – BIBA Creolen Klein

Kleine creooltjes van BIBA. Een subtiele oorbel die mooi is voor de feestdagen maar ook voor alle andere dagen van het jaar! Daarom een echte cadeau topper! Deze creolen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten en geheel nikkelvrij.

#4 – Stalen Ketting

Op dit moment ontzettend populair; korte kettinkjes die net in je hals vallen. Dit prachtige kettinkje is gemaakt van staal gemaakt, met een echt steentje erin verwerkt. Verkrijgbaar in goud en zilver en keuze uit verschillende kleuren steen. Daarnaast zijn er ook bijpassende oorbellen zodat je een compleet setje hebt 🙂

#5 – BIBA Oorbellen

Een cadeau topper omdat deze oorbellen ontzettend betaalbaar zijn! Voor slechts €7,95 heb je een heel leuk cadeautje. Er zijn meerdere soorten verkrijgbaar van deze collectie en je kan ze vinden onder het kopje ‘oorstekers’. Keuze uit de kleuren goud en zilver.

#6 – BIBA Armbandjes Glitter

Twee subtiele armbandjes, gemaakt van onder andere glitter kralen.

Verkrijgbaar in de kleuren goud, zilver en rosé en omdat ze gemaakt zijn met elastiek zijn ze geschikt als meerdere maten.

#7 – BIBA Creolen Groot

Naast de kleine creolen van BIBA zijn ook de grotere creolen van BIBA écht een aanrader. De oorbellen dragen heel licht, zijn nikkelvrij en een goede aanvulling bij vrijwel elke outfit. Verkrijgbaar in zilver, goud en rosé.

#8 – Stalen Schakel Armbandje

Dit armbandje is te dragen als meerdere maten door het kettinkjes wat eraan zit. Daarnaast is het van staal gemaakt waardoor de kleur mooi behouden blijft! Écht geschikt als een leuk kerstcadeautje dus. Er zijn meerdere varianten in de kleuren goud, zilver & rosé. Je kan ze op de site vinden onder het kopje ‘stalen schakel armbanden’.

#9 – BIBA Oorbellen met Glitter

Feestelijke oorbellen voor een feestelijke prijs! Leuk om te geven maar ook om zelf je outfit compleet te maken. Nikkelvrij en verkrijgbaar in vijf kleuren.

#10 – Stalen Oorbellen

Deze stalen oorbellen horen bij het stalen kettinkje dat ook in de top 10 staat! Prachtige oorbelletjes met echte steentjes erin verwerkt. Verkrijgbaar in goud & zilver met keuze uit meerdere kleuren steentjes.


En, wat vond je ervan? Wij vinden het een mooie top 10! Wist je dat wij naast deze 10 cadeautjes nog 1805 andere producten in onze webwinkel staan?

Posted in: Tips

One thought on “Top 10: Cadeaus voor de feestdagen”

Han 21-11-2020 at 12:56

Goedendag

Door aardige dames tijd geleden op de markt bij Kasteel Groeneveld , verslaafd geworden aan Biba oorbellen.
Gelukkig vond ik jullie kaartje nog met een doos opruimen.
Voor straks als het weer kan de vraag, hebben jullie een winkel? En ook weer op markten staan?
Met vriendelijke groet,
Han Luigjes

Beantwoord

Geef een antwoord

Je email adres zal niet worden gepubliceerd.
*
*