Dijk Geluk Sieraden

Over ons

Over Dijk Geluk Sieraden

Een aantal jaar geleden begon ik, Anja Westdijk, als zelfstandig ondernemer binnen de sieradenbranche. De naam van mijn bedrijf was al snel bedacht.  Er werd gewerkt vanaf de Harderdijk en welke vrouw wordt er nou niet gelukkig van een mooi sieraad? Dijk Geluk Sieraden werd opgericht.

Wat wij al vanaf het begin het allerbelangrijkste vinden is dat we sieraden, fashion & accessoires aanbieden die van een goede kwaliteit maar daarentegen ook tegen een betaalbare prijs zijn. Niet voor niets luidt ons motto dan ook “Voor iedereen een mooi sieraad”. Jong/oud, een groter of een kleiner budget, zolang u maar blij bent met uw aankoop. Om dit te realiseren hebben wij gekozen voor een zeer ruim assortiment, samengesteld uit verschillende sieraden en fashion merken waar wij voor 100% achterstaan.

Naast de kleinere markten en fairs staat Dijk Geluk Sieraden ook het hele jaar door op grotere beurzen. Op deze manier kunt u ons altijd wel ergens vinden! In de agenda op de website vind je hiervan een overzicht en we zien u graag een keer aan de kraam of in de stand.

Veel plezier met shoppen!

Dijk Geluk Sieraden