Op 10 mei is het weer Moederdag! Een dag waarop wij onze dierbare (schoon)(bonus)moeder, tante, zus of wie dan ook graag even in het zonnetje zetten met een leuk cadeautje of extra aandacht. Door het coronavirus (COVID-19) zal het dit jaar helaas in heel veel gevallen niet mogelijk zijn om het cadeautje persoonlijk langs te brengen maar daar weten wij van Dijk Geluk Sieraden raad mee!

Op onze webshop vind je namelijk ontzettend veel leuke betaalbare oorbellen, armbanden, kettingen, ringen en accessoires waar je jouw (schoon)(bonus)moeder, tante, zus of wie maar ook zeker mee kan verrassen! En kom je er niet uit? Dan kan je ons altijd whatsappen of mailen voor advies!

Heb je wat leuks gevonden? Dan kan je bij het afrekenen in de webshop aangeven dat het afgeleverd moeten worden op een ander adres. In de opmerkingen kan je zelfs nog een leuke boodschap achterlaten. Wij schrijven het dan voor jou op een leuk kaartje en zorgen dat het cadeautje bij jouw (schoon)(bonus)moeder, tante, zus of wie maar ook terecht komt! Zo kunnen wij er met elkaar, ondanks het coronavirus, toch nog een geweldige MOEDERDAG van maken!

Ter inspiratie en om je toch al een beetje te helpen, hebben wij hieronder een CADEAU TOP 10 voor MOEDERDAG opgesteld! Wie weet zit er wat tussen voor jouw dierbare?

#1 – Biba Creolen Klein Goud

#2 – Biba Oorbellen Met Ronde Hangers

#3 – Stalen Ketting L O V E

#4 – Biba Oorbellen Lang

#5 – Stalen Armbandjes Met Hartjes

#6 – Oorknopjes

#7 – Biba Oorbellen Met Ronde Hangers Klein

#8 – Crystal Armband

#9 – Biba Ketting Met Parel

#10 – Stalen Schakel Armband

Liefs, Anja & Sophie ~ Dijk Geluk Sieraden

Wist je dat:

  • Moederdag altijd op de tweede zondag van mei valt?;
  • Al onze sieraden nikkelvrij zijn?
  • Wij meer dan 500 oorbellen op onze webshop hebben staan?
  • Wij jouw bestelling ook rechtstreeks als cadeautje kunnen verzenden naar de ontvanger?
  • Wij vaak leuke acties hebben? Denk aan: gratis verzenden, kleine verrassing en give-aways! Houdt onze insta en FB in de gaten! 😉
Posted in: Tips

Geef een antwoord

Je email adres zal niet worden gepubliceerd.
*
*