Nog een favoriet merk uit onze collectie is Ozom by Barrucci!

De stijl van Ozom is altijd elegant, uniek en kwalitatief zeer hoogwaardig! Er wordt gebruik gemaakt van mooie verschillende soorten materialen en ieder half jaar wordt er een compleet nieuwe collectie gelanceerd.

De materialen die worden gebruikt bij het maken van de sieraden zijn veelal afkomstig uit de natuur. Edelstenen, buffelhoorn maar ook schelpen zijn vaak onderdeel van de collectie. Het gebruik van deze natuurlijke materialen resulteert in hele mooie sieraden waar wij bij Dijk Geluk Sieraden ook helemaal fan van zijn! Op de webshop vindt je een aantal producten terug uit de Ozom by Barrucci collectie.

Onder het kopje ”Mix & Switch Oorbellen” vind je een hele mooie collectie aan bedels. Deze bedels zijn verkrijgbaar in het goud of in het zilver en verpakt per twee stuks. De losse bedels kan je heel leuk aan een paar oorringen dragen. Mocht je deze oorringen niet hebben? Dan hebben wij een aantal maten oorringen op de site staan! De naam zegt het al; mix & switch. Met de bedels kan je bij elke outfit en compleet andere oorbel samenstellen. Daarnaast kan je de bedels ook dragen aan bijvoorbeeld een ketting. Wil je liever één bedel bestellen in plaats van twee, mag je altijd contact met ons opnemen en dan helpen wij je verder met het samenstellen! Kettingen staan nog niet op de site maar hebben wij ook in onze collectie.

Een ander mooi sieraad van Ozom zijn de oorbellen met buffelhoorn. Deze oorbellen zijn zoals het woord al zegt gemaakt van de hoorn van een buffel! (let op: het gaat hier om duurzaam gerecycled materiaal. De buffels zijn er niet voor gefokt en dergelijke). Op de webshop hebben wij een paar oorbellen staan die van te voren al zijn samengesteld! Het is ook mogelijk de hangers los te bestellen! Dit kan dan via een berichtje! De oorbellen van buffelhoorn dragen heel licht en hebben een chique uitstraling.

Ozom kent ook een hele minimalistische stijl waarbij ook weer de natuur in het sieraad terug voor komt. Denk aan dunne oorringen met daaraan bijvoorbeeld een blaadje of een hangertje in de vorm van een kevertje.

Alle sieraden van van Ozom by Barrucci zijn 100% nikkelvrij en anti-allergisch. Alle metalen onderdelen zijn van vervaardigd messing en worden afgewerkt met een plating van goud, zilver of rosé en voorzien van een beschermende coating.

Heb je hulp of advies nodig bij het kiezen van het juiste sieraad? Je mag ons altijd een berichtje sturen en wij proberen zo snel mogelijk te reageren!