Charmins Ringen (ook wel: Charmin*s) is HET ringenlabel voor alle ringen fans! Zegelringen, tiny rings, aanschuif ringetjes noem maar op ze hebben het allemaal!

Wij van Dijk Geluk Sieraden hebben gekozen voor de Stainless Steel Collectie van Charmin’s. Dit omdat wij onze klanten ervan willen verzekeren dat de ringen die zij aanschaffen ook daadwerkelijk mooi blijven. Met de stainless steel ringen van charmins kan je alles doen. Douchen, handenwassen, zwemmen, schoonmaken… het maakt niet uit! De ringen verkleuren niet!

Het leuke aan deze ringen is dat we ze in vier kleuren hebben; goud, zilver, rosé & zwart. In vier (sommige 5!) verschillende maten: (maat 15 een paar), maat 16, maat 17, maat 18 en maat 19. Daarnaast kan je de ringen heel leuk per één (tiny rings) dragen om verschillende vingers maar je kan ze ook heel leuk combineren met elkaar. Dan zijn het meer aanschuifringetjes. Of ook wel: RING CANDY! 🙂 Wij worden in ieder geval helemaal blij van de stainless steel ringen van Charmin’s en verkopen de ringen echt al een aantal jaar aan onze klanten.

Een andere benaming voor stainless steel ringen is edelstaal. Dus mocht je opzoek zijn naar ringen van edelstaal dan zijn de ringen van charmins dus de ringen die je zoekt ;). Stainless Steel of edelstaal houdt in dat de kleur niet vergaat, niet verroest en geen onderhoud behoeft . Daarnaast is het heel sterk materiaal dus de ringen verbuigen niet zomaar. De ringen zijn 100% nikkelvrij en anti allergisch.

Heb je hulp nodig bij het zoeken naar de ringen die het beste bij jou passen of wil je het ergens anders bij combineren en weet je niet hoe? Dan kan je ons altijd een mailtje/bericht sturen en helpen wij je verder!