”Every piece of Biba is a piece of happiness.”
Biba is een ontzettend mooi sieradenmerk met een continue wisselende collectie; van tijdloze klassiekers tot musthaves die dit seizoen niet in je sieradendoos mogen ontbreken. Biba speelt in op de trends en kleuren van het moment. Om onze klanten dit te kunnen aanbieden gaan wij regelmatig op inkoop en doen ook wij ons uiterste best om mee te gaan met de mode. Op onze website vind je zowel biba sieraden van de zomercollectie en de wintercollectie.

Wij van Dijk Geluk Sieraden zijn dan ook heel erg blij met het merk en verkopen het met veel plezier.

Alle sieraden van Biba zijn nikkelvrij en van een uitzonderlijk goede kwaliteit. En het aller belangrijkste; de sieraden zijn betaalbaar. Zo zie je maar weer dat mode niet duur hoeft te zijn.

De producten die wij van Biba in onze Dijk Geluk Sieraden collectie hebben opgenomen zijn als volgt;

– Biba Chain Collection

De biba chain collectie bestaat uit; biba chain armbanden, biba chain ringen en biba chain oorbellen. De chain collectie is verzilverd, blijft dus mooi maar wij adviseren het wel af te doen met douchen, zwemmen,

Biba Chain Armbanden

De biba chain armbanden zijn er in veel verschillende soorten én maten! Ze zijn al een aantal jaar één van de favoriete sieraden van onze klanten en worden met veel plezier gedragen. schoonmaken etc.

Biba Chain Ringen

De biba chain ringen hebben wij in verschillende soorten en maten. Op de site kan je een matentabel vinden voor het bepalen van de juiste maat.

Biba Chain Oorbellen

De biba chain oorbellen horen bij de biba chain collectie. De sieraden van de chain collectie zijn allemaal verzilverd. Wat inhoud dat de sieraden heel mooi blijven, mits je er uiteraard zorgvuldig mee om gaat! 😉 De chain oorbellen dragen in vergelijking met andere merken heel erg licht en zijn nikkelvrij!

Biba Basic Crystal Armbanden

De biba crystal armbanden zijn op de website terug te vinden onder het kopje ‘biba armbanden’. We hebben ontzettend veel keuze en bij elke outfit kan je wel een setje crystal armbandjes combineren. Ze zijn gemaakt met een zeer sterk elastiek en de kralen zijn voor een groot deel gemaakt van glas en steen.

Biba Creolen

Al een aantal jaar verkopen wij de creolen van Biba! We hebben we in drie verschillende kleuren; goud, zilver, rosé. En daarnaast ook nog in drie verschillende soorten. Kleine biba creolen met bewerkt randje, kleine biba creolen met een glad randje & een de wat grotere biba creolen.

– Biba Oorknopjes

De oorknopjes van Biba bestaan uit heel veel verschillende kleursoorten en op onze website hebben wij twee formaten staan. De kleine biba oorknopjes zijn ideaal als je geen grote oorbellen mag dragen voor bijvoorbeeld je werk oid, voor kinderen of je kan de oorknopjes in je tweede oor gaatje dragen naar bijvoorbeeld een andere oorbel. De stekertjes van de biba oorknopjes zijn allemaal van staal, dus nikkelvrij en je krijgt er geen last van!

– Biba Oorbellen

De Biba oorbellen zijn al een aantal jaar groot favoriet van onze klanten. De biba oorbellen dragen over het algemeen heel licht en blijven gewoon heel mooi! Daarnaast zijn er super veel verschillende soorten oorbellen en zit er dus voor iedereen wel iets tussen.

Het kan zijn dat de collectie die wij aanbieden op de site beperkter dan de collectie die wij je aanbieden op beurzen/ fair & evenementen. Je bent altijd vrij contact met ons op te nemen en eventuele wensen kenbaar te maken. Wij denken graag met je mee en misschien kunnen wij je dan alsnog voorzien van een mooi Biba sieraad.